Technisch Accountmanager

Vacature: Technisch Accountmanager – gesloten

Ben jij klantgericht en de persoon waar familie en vrienden altijd naartoe komen met hun computer- en telefoonvragen? Kom jij goed tot je recht in een start-up omgeving waar inventiviteit en ondernemerschap op waarde worden geschat? Kijk dan snel naar onze nieuwe vacature!

Technisch Accountmanager, Utrecht

De Technisch Accountmanager is de spin in het web en verantwoordelijk voor het digitaal aansluiten van nieuwe klanten. Je bent dus o.a. verantwoordelijk voor het maken van de koppeling met het buitenruimte dashboard waarmee ze kunnen gaan werken, voor de installatie van camera’s in voer- en vaartuigen, zorgen dat er goede opnames gemaakt kunnen worden en het testen van diverse producten.

Je hoeft dus geen nieuwe klanten te werven, maar je regelt wel van alles voor nieuwe klanten, zodat ze goed kunnen gaan werken met de middelen die deze werkgever hen biedt. Je bent dus echt een technisch accountmanager en adviseert klanten.

Een nadere uitleg: wij zijn een start-up van enthousiastelingen in Utrecht en hebben een passie voor nieuwe technologieën. Tegelijkertijd willen wij de leefomgeving van mensen beter maken. Daarom hebben wij een innovatief product ontwikkeld. Door gebruik te maken van voertuigen die toch al rondrijden en mobiele telefoons die als camera fungeren kunnen bijvoorbeeld gemeenten het onderhoud aan de buitenruimte beter uitvoeren. Want met de combinatie van slimme algoritmes en beelden kunnen klanten gerichter en efficiënter onderhoud plegen. En jij zorgt dat de voertuigen van klanten zo uitgerust zijn dat er optimale beelden gemaakt kunnen worden.

De Technisch Accountmanager is verantwoordelijk voor de aansluiting van nieuwe klanten. Wat doet de Technisch Accountmanager dagelijks?

 • Treedt op als het centrale aanspreekpunt voor klanten (dit zijn met name lokale overheden, zoals gemeenten en waterschappen);
 • Is verantwoordelijk voor het onboarding proces / het aansluiten van klanten (door advisering m.b.t. het dashboard, het installeren van programma’s, het bevestigen van camera’s in de voertuigen, etc.);
 • Adviseert klanten over het systeem en het proces van beeldwinning en ondersteunt de ontwikkeling van de roadmap;
 • Ontwikkelt in samenwerking met collega’s protocollen / manuals op gebied van onboarding, installatie (camera’s), onderhoud en logistiek;
 • Evalueert regelmatig met klanten om het proces te optimaliseren;
 • Geeft eerstelijns support naar klanten.

Zoals je ziet een brede functie, waarbij je per project in de lead bent en veelvuldig (operationeel) klantencontact hebt.

Functie-eisen

We zoeken voor deze rol als Technisch Accountmanager iemand die interesse heeft in telefonie, gadgets, domotica, elektronica, etc. Bij voorkeur weet je ook iets van besturingssystemen en functionaliteiten van mobiele telefoons (en de camera’s).

Verder:

 • MBO+ / HBO niveau;
 • Goede communicatieve vaardigheden en plezier om met klanten om te gaan;
 • Servicegericht en pragmatisch, en creatief met probleemoplossend vermogen;
 • Zeer goed bekend met de ontwikkelingen in smartphones (Android and iOS);
 • Prima computervaardigheden (MS Office);
 • Kennis van video-editing software en Microsoft Azure is een pré;
 • Een rijbewijs (en bij voorkeur in bezit van eigen vervoer);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; Engels is goed;
 • 32-40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamisch bedrijfsverzamelgebouw in Utrecht, waar allerlei verschillende start-ups gehuisvest zijn. Natuurlijk zal je regelmatig op pad zijn door het hele land. De start-up cultuur en mentaliteit moeten bij je passen en je moet het leuk vinden om veel dingen zelf te doen. Je maakt dan wel onderdeel uit voor een groeiende organisatie met toekomst. Deze start-up is overigens een zusterorganisatie van een groter bedrijf. Je hebt dus het leuke, ondernemende van de start-up, in combinatie met de professionaliteit en zekerheid van een grotere club. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn prima!

Bedrijfsprofiel

Camenai is een start-up in Utrecht die in 2020 werd opgericht. Wij hebben een passie voor nieuwe technologieën. Tegelijkertijd hebben we een hekel aan zwerfvuil en andere ergernissen in onze omgeving. Of het nu gaat om graffiti, scheve lantaarnpalen of asfaltschade na een vorstperiode.

Vanuit deze vraagstukken ontwikkelden wij een innovatief product. Door gebruik te maken van de voertuigen die toch al rondrijden en mobiele telefoons maken we onderhoud aan de buitenruimte een stuk efficiënter brengen wij die omgeving in beeld. Dankzij de combinatie van slimme algoritmes en foto’s kunnen onze klanten vervolgens vanuit het Camenai dashboard beter en efficiënter onderhoud plegen. Zo dragen wij bij aan het schoner, veiliger en prettiger maken van de leefomgeving.

Interesse?

Mail je CV en motivatie naar hrm@camenai.com. Je kunt je sollicitatie richten aan Hugo Bellaart. Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Ook die kun je sturen naar dit e-mailadres.