Webinar: meld je aan

Inschrijven: Webinar ‘Inzet van Artificiële Intelligentie (AI) voor afvalbeheerders’

Ben jij op zoek naar manieren om het afvalbeheer efficiënter, goedkoper en beter uit te voeren? Artificiële Intelligentie (AI) kan jouw organisatie hierbij helpen. Meer weten over hoe dat precies werkt? Meld je nu aan voor ons gratis webinar ‘Inzet van Artificiële Intelligentie voor afvalbeheerders’ op donderdag 16 september of dinsdag 28 september.

Wat is Kunstmatige Intelligentie?

Ooit begon Artificiële Intelligentie of Kunstmatige Intelligentie als een vaag begrip, wat vooral gezien werd als speelgoed voor de academische wereld. Zodra bleek dat computers met Kunstmatige Intelligentie kunnen leren om schaakgrootmeesters als Gary Kasparov te verslaan (1996), ontstond langzaam het besef hoeveel potentie deze techniek heeft. Tegelijkertijd had Hollywood opeens volop inspiratie voor futuristische horrorfilms: nemen robots straks de wereld over?

AI is overal

Inmiddels is AI overal. Tesla gebruikt het om zijn auto’s zelfrijdend te maken, in het ziekenhuis wordt AI gebruikt om longschade van coronapatiënten vast te stellen en je telefoon kan met behulp van kunstmatige intelligentie je foto’s sorteren op persoon en op thema.

Hoe pas je AI toe in afvalbeheer?

Grote vraag: kunnen we deze techniek toepassen om het afvalbeheer efficiënter te maken? Jazeker. Wist je bijvoorbeeld dat je automatisch zwerfafval, bijplaatsingen en verkeerd geplaatst grofvuil kunt detecteren in het straatbeeld?

Webinar ‘Inzet van Artificiële Intelligentie (AI) voor afvalbeheerders’

Op 16 en 28 september organiseert Camenai het gratis webinar ‘Inzet van Artificiële Intelligentie (AI) voor afvalbeheerders’, waarin we jou als afvalbeheerder op de hoogte brengen van de laatste innovaties rondom kunstmatige intelligentie in de afvalwereld. Wat is AI? Welke toepassingen zijn er in het vakgebied? En hoe kan je dit inzetten om het afvalbeheer efficiënter, goedkoper en met een beter eindresultaat uit te voeren? Het komt allemaal aan de orde. Ook is er ruimte voor jouw specifieke vragen, want we houden de groep klein.

We bieden het webinar op twee momenten aan:

  • donderdag 16 september – 10.00 tot 11.00 uur (inschrijven niet meer mogelijk)
  • dinsdag 28 september – 10.00 tot 11.00 uur (inschrijven niet meer mogelijk)

De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. Toch graag meer weten? Boek dan direct een demo van ons Buitenruimte Dashboard.